Poziv za učešće na treningu o o korišćenju eye tracking tehnologije u istraživanjima

Montenegrin Social Science Lab (MSSLab) organizuje trening za sprovođenje istraživanja uz pomoć eye tracking tehnologije.

Poziv je namijenjen studentima, postdiplomcima i doktorandima, kao i mladim istraživačima iz oblasti političkih nauka, psihologije, sociologije i humanističkih studija.

Učesnici će imati priliku da steknu teorijsku osnovu za sprovođenje istraživanja uz pomoć eye tracker-a, uz primjere upotrebe eyetracking tehnologije u akademskim i komunikacionim istraživanjima. Pored toga, biće održana i praktična obuka koja omogućava jasno razumijevanje tehničkih specifičnosti, upotrebe, kao i mogućnosti koje eye tracking tehologija nudi.

Predavač na treningu biće istraživač Centra za kognitivne nauke pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu, Mladen Popović.

Trening će se održati u petak 15. januara 2021. godine, u periodu 13 do 16 sati putem online platforme Google Meet.

Učesnici koji žele da prisustvuju treningu mosu poslati prijavu uz biografiju na e-mail adresu office@defacto.me, zaključno sa 14. januarom 2021. godine do 16 sati.

PROJECT IMPLEMENTED BY

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

©2021. MSSLab All rights reserved. Created by DeFacto Consultancy.