Poziv za učešće na treningu iz oblasti metodologije društvenih istraživanja

Montenegrin Social Science Laboratory organizuje trening iz oblasti metodologije društvenih istraživanja.

Poziv je namijenjen studentima, postdiplomcima i doktorandima, kao i mladim istraživačima zainteresovanim za statističku obradu podataka i kvantitativna istraživanja.

Učesnici će imati priliku da steknu znanje iz oblasti napredne metodologije, a tokom treninga će biti obuhvaćene i teme poput uzorkovanja, ponderisanja, provjere i analize podataka, grafičkog predstavljanja podataka.

Predavač na treningu biće istraživač na projektu Komparativna Studija Izbornih Sistema (CSES) u GESIS Institutu, Slaven Živković.

Trening biće organizovan 20., 21. i 22. januara 2021. godine, u periodu 14 do 16 sati putem online platforme Google Meet.

Učesnici koji žele da prisustvuju treningu prijave uz biografiju mogu poslati na e-mail adresu office@defacto.me, zaključno sa 19. januarom do 16 sati.

PROJECT IMPLEMENTED BY

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

©2021. MSSLab All rights reserved. Created by DeFacto Consultancy.