Poziv za trening iz oblasti istraživanja političke komunikacije uz pomoć eye tracker-a

Montenegrin Social Science Lab (MSSLab) organizuje trening iz oblasti istraživanja političke komunikacije uz pomoć eye tracker-a.

Poziv je namijenjen studentima, postdiplomcima i doktorandima, kao i mladim istraživačima zainteresovanim za primjenu savremene tehnologije u političkom marketingu i komunikacijama.

Učesnici će imati priliku da steknu znanje iz oblasti napredne metodologije, a tokom treninga će biti obuhvaćene i teme poput uzorkovanja, ponderisanja, provjere i analize podataka, grafičkog predstavljanja podataka.

Predavač na treningu biće istraživačica sa Odsjeka za komunikaciona istraživanja na Univerzitetu u Amsterdamu, dr. Franziska Marquart.

Trening biće organizovan 18. januara 2021. godine, u periodu 14 do 17 sati putem online platforme Google Meet.

Učesnici koji žele da prisustvuju treningu, prijave uz biografiju mogu poslati na e-mail adresu office@defacto.me, zaključno sa 17. januarom do 16 sati.

PROJECT IMPLEMENTED BY

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

©2021. MSSLab All rights reserved. Created by DeFacto Consultancy.