Otvorena prva laboratorija za društvena istraživanja u Crnoj Gori

Istraživačka agencija DeFacto Consultancy pokrenula je prvu laboratoriju za društvena istraživanja u Crnoj Gori, Montenegrin Social Science Lab.

Otvaranjem laboratorije, stvoreni su uslovi za napredno i inovativno testiranje komunikacionih alata i proizvoda za privredna društva, javne institucije i organizacije civilnog društva.

Primjenom sofisticirane tehnologije, MSSLab omogućava sprovođenje eksperimentalnih istraživanja iz oblasti komunikacija, političkih nauka, marketinga i psihologije.

Osim toga, laboratorija pruža uslugu empirijskog testiranja hipoteza domaćim, regionalnim i inostranim akademskim istraživačima i doktorandima.

Cilj projekta “Montenegrin Social Science Lab – MSSLab” je i podsticanje naučno-istraživačkoj oblasti, osnaživanjem mladih istraživača i istraživačica u Crnoj Gori i regionu pri korišćenju savremenih i inovativnih istraživačkih tehnika u njihovom radu i dizajniranju istraživanja.

Projekat su finansijski podržali Evropska unija i Ministarstvo nauke Crne Gore, u okviru programa “Kolaborativna grant šema za inovativne projektne ideje”.

PROJECT IMPLEMENTED BY

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

©2021. MSSLab All rights reserved. Created by DeFacto Consultancy.