“Istraživački dan” na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Istraživački tim MSSLab-a organizovaće “Istraživački dan” za studente u petak, 15. oktobra na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 10 sati.

Laboratorija, otvorena sa ciljem podsticanja istraživačke djelatnosti i inovacija u društvenim naukama, omogućava mladim istraživačima i akademskoj zajednici sprovođenje eksperimentalnih istraživanja, istraživanja iz oblasti političke komunikacije, marketinga, psihologije, sociologije, UX i veb dizajna.

Programski koordinator MSSLab-a, Nemanja Stankov, održaće prezentaciju o mogućnostima laboratorije, eyetracking tehnologiji i njenoj primjeni u društvenim istraživanjima, nakon čega će studenti i studentkinje biti u prilici da učestvuju u testiranju.

PROJECT IMPLEMENTED BY

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

©2021. MSSLab All rights reserved. Created by DeFacto Consultancy.